O benzinărie independentă explică cum face profiturile: Pompa noastră îţi suge benzina, nu-ţi bagă

Îl cheamă Robert Acrişor, trăieşte într-o localitate de pe DN1 şi deţine o benzinărie, care, deşi nu e afiliată niciunei corporaţii petroliere, are un profit frumuşel. Acrişor se laudă că totul se datorează pompei speciale, inventate chiar de el. Pompa, spune Acrişor, nu bagă, ci scoate benzină din rezervoarele celor care vin să alimenteze la el.

„La mine vine lumea că ştie că e ieftin. Şoferul îmi spune să bag de 50 de lei. Pun pompa, le iau câţiva litri, nu observă, mai ales dacă sunt mulţi în maşină. Benzina o folosesc eu la maşina personală, cu care mai fac şi taximetrie în timpul liber”, spune proprietarul isteţ al benzinăriei independente, care le ia ochii fraierilor spălându-le parbrizul în timp ce pompa le suge restul de benzină.

Acesta spune că spre deosebire de alţi proprietari de benzinărie no name el nu bagă apă sau alte substanţe în benzină, lucru care ar dăuna motoarelor: „Doar nu-s prost. Eu vreau ca omul să vină în continuare, să-i sug benzina din rezervor din nou şi din nou”, spune mândru Robert Acrişor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
25 martie 2014 04:03

Alte articole

Vezi mai mult