O bunicuță de 80 ani fără curent merge zilnic 22 km pe jos ca să vadă Survivor România

Povestea emoționantă a unei bunicuțe din satul Dispăruți din Apuseni a înmuiat inimile fanilor emisiunii Survivor. Pentru că locuiește într-o localitate fără curent electric mamaia merge 22 de kilometri în fiecare zi la o vecină să vadă emisiunea la ea acasă, care are și curent electric și televizor.

Bătrânica este mare fană a emisiunii și stă cu inima strânsă în timpul probelor, făcându-și numeroase cruci și sperând ca tinerii care se bat pentru trofeu să supraviețuiască. Când află la final că toți sunt în regulă se întoarce acasă, de obiecei noaptea, că emisiunea este difuzată seara târziu.

Deși pare mult, bunicuța nu este deloc descurajată de acest gest. „Am un toiag la mine cu care mai alung lupii, mistreții și dacă văd ursul strig la el, „Măi, pleacă de-aici că-ți iau maul, vrei să nu-l mai văd pe Zanni cum trece el proba de foc? Fugi fi-r-ai al dracului de lighioană, și fuge ursul că știe de frică. Dar mai și adun bușteni de pe drum să fac focul seara să fac un ceai și să mă gândesc la cine o mai primi trofeul imunității, Doamne-i Ajută pe copchii ăia că mult se mai chinuie, săracii”, a spus băbuța.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

29 iunie 2021 18:16
Citește mai mult despre: bunicuta survivor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult