O cafenea din Italia i-a cerut unui român 2 euro ca să-i taie micii aduși de acasă

Revoltă pe internet, după ce un român se plânge că a fost la o cafenea de lângă lacul Como și proprietara cafenelei i-a solicitat 2 euro în plus ca să-i taie micii pe care românul și-i adusese de acasă.

”Uitați-vă pe bon! Două croasante, un cafe latte pentru nevastă-mea, o bere, o porție de pâine și muștar, plus ATENȚIE 2 euro pentru tagliare mititegli! E de noaptea minții, fraților!”, susține turistul român, care spune că nicăieri la cafenea nu scria că e interzis să vii cu alimente de acasă.

Proprietara cafenelei spune însă că timpul înseamnă bani și ea a fost nevoită să facă muncă suplimentară pentru clientul din România. 

”Au venit cu lada frigorifică, au avut apă minerală la ei, nu au comandat de la noi. Nicio problemă. Dar când au scos mititeglii și mi-au cerut să-i tai și să-i pun pe două farfurii, am calculat că asta înseamnă timp în plus și manoperă, așa că am adăugat 2 euro pe nota de plată. Nu mai zic că a trebuit să cumpăr față de masă nouă, că s-au șters cu ea de untură la gură”, a declarat Lucrezia Capezzolo, proprietara cafenelei.

Turistul, însă, nu se lasă. ”În România se specifică foarte clar unde nu ai voie cu mâncare de acasă. De exemplu, la Therme n-ai voie să intri cu mâncare sau băuturi și îți cumperi frumos semințe de la ei, și le mănânci în piscină, cum face toată lumea”, declară turistul Cătălin B.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
14 august 2023 07:46
Citește mai mult despre: Como italia mici turist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult