concediumedical50deani.jpg
Sărbătoare mare la Oficiul Poştal 40! Colegii l-au sărbătorit astăzi pe Robert Acrişor, unul dintre cei mai vechi funcţionari ai instituţiei, care a ieşit la pensie după o carieră fructuoasă de cinci decenii.

Din cei 51 de ani ca angajat al Poştei, Acrişor a petrecut mai bine de 50 în concediu medical, astfel încât unii dintre ceilalţi jucători de Solitaire au avut astăzi ocazia să-l şi cunoască. “E un om minunat, avem atâtea de învăţat de la el. Şi e atât de devotat cauzei noastre! Chiar dacă era în concediu medical de atâţia ani, venea în team-buildinguri şi la petreceri, ba chiar şi bea, deşi cu siguranţă lua medicamente!”, spune Geanina Ţ., factor poştal.

“Deşi n-a fost niciodată căsătorit şi soarta nu i-a dat copii, Robert Acrişor a beneficiat şi de nu mai puţin de şase concedii de maternitate, fiind un exemplu pentru noi toţi”, a declarat un director din cadrul PTTR, oferindu-i angajatului model cheia de aur a instituţiei.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 05.04.2016 12:56 Social

National Cinematografic