O casă de discuri oferă înregistrări cu voci inedite schizofrenicilor care aud voci

Noutăţi pe piaţa de înregistrări audio! Bolnavii de schizofrenie care s-au plictisit să audă mereu aceleaşi voci vor putea să asculte înregistrări cu versete satanice, şoapte suspecte, ţipete, blesteme, înjurături şi îndemnuri la sinucidere, toate în lectura unor mari actori şi personalităţi din ţară.

Vocile sunt puse în vânzare pe un memory-stick în format mp3, ca sa încapă cât mai multe, şi sunt introduse în cap printr-o simplă trepanaţie. Operaţia este atât de simplă încât bolnavii şi-o pot face şi ei singuri sau între ei, acasă, cu un ciocan sau un mic toporaş. Pentru colecţionari, la Casa de Nebuni şi de Discuri vor aparea şi CD-uri în ediţie limitată, de lux, cu o lamă de bărbierit cadou. Pe coperta albumului vor fi Corneliu Vadim Tudor, Monica Tatoiu sau Iisus, figuri foarte apreciate de cei cu probleme psihice.

Iniţiativa a fost foarte bine primită de persoanele care aud voci în mod constant. Iată ce spune domnul Emil Turetea, un vechi pacient al Spitalului Alexandru Obregia: „Mie mi se pare, duceţi-vă dracului toooooooţi, o iniţiativă foarte bună! Personal m-am săturat să aud în fiecare zi aceleaşi voci, vă vreau sufletuuul mizerabililor!!! Mi-ar plăcea şi mie sa aud voci mai calde, mai calme, cum e vocea Marioarei Murărescu de exemplu, sau vocea domnului Ion Caramitru, o să vă ucid unul câte unul, păcătoşilooor.”

Autor: Bogdan Nicolai

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
9 decembrie 2011 10:56

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult