O comună din România a atras 174 milioane euro fonduri europene, cât primarul pesedist a fost la congres

Cu greu mai poți deosebi o comună de pe Valea Trotușului de una dintr-un bogat canton elvețian. Asta după ce primarul pesedist al comunei a fost plecat la București, la congresul pesedist de pupat Dragnea în cur, timp suficient pentru femeia de serviciu a instituției, practic singurul angajat al primăriei care n-a ajuns acolo pe criterii politice, să atragă fonduri europene de 174 de milioane de euro.

”Dacă nu stai să faci calcule cât poți fura din banii europeni, procedura este extrem de simplă, practic trebuie doar să ceri și ți se va da”, spune femeia de serviciu. ”Am început să asfaltăm toate drumurile din comună, am introdus gaze și canalizare la toți locuitorii, ba chiar am inițiai și un mic program spaţial. Și am făcut în sfârșit cadastrul, că primarul a tot refuzat să semneze, pe motiv că nu a primit şpăgile pe care le-a cerut de la fiecare locuitor.”

Și nu doar comuna de pe Valea Trotușului a profitat de prezența pesediștilor la București. Procurorii anticorupție au obținut o captură record de câteva mii de hoţi, după ce au scris ”Sala Palatului” pe clădirea DNA. ”Mulți nu știau Bucureștiul, habar n-aveau cum arată sau unde e Sala Palatului, așa că a fost foarte ușor să-i atragem la sediul nostru”, a declarat un procuror DNA.

Scris de Calin
13 martie 2018 11:03
Citește mai mult despre: comuna congres fonduri europene pesedist primar

Alte articole

Vezi mai mult