O comună fără asfalt, canalizare și apă inaugurează un monolit de 1 milion euro

România rurală nu vrea să rămână în urma zonelor mai dezvoltate! Un primar ambițios dintr-o comună vâlceană a inaugurat un monolit misterios, identic cu cele din America sau Piatra Neamț, la un preț modic de 1 milion de euro. Amplasat în centrul comunei, monolitul reprezintă dorința românilor de mai bine, dar și spiritualitatea intensă a poporului român.

Instalarea monolitului nu s-a făcut oricum. Mai întâi s-a făcut un studiu de fezabilitate de 200.000 euro, din care a reieșit că în comună nu există niciun monolit misterios.

Montarea sacrificiului a presupus sacrificii. S-au luat bani de la proiecte mai puțin importante, precum toaleta școlii: ”Oricum copiii fac orele online, ar fi fost bani irosiți. Monolitul ar putea aduce turiști în comună și ar avea de lucru și tinerele noastre, n-ar mai fi nevoie să bată atâta drum până în Occident ca să se prostitueze”, spune primarul.

Au fost deviați și niște bani din fonduri europene, care trebuiau folosiți pentru canalizarea din comună: ”Sunt tot banii noștri, din contribuția României! De ce să facem cu fondurile ce vor ei? Occidentul vrea să ne țină în obscurantism, să nu avem și noi monoliți. E șmecherie, să ne facă sclavii lor! Refuzăm să facem canalizare, ca după aoa să ne ia ei banii pe apă curentă cu corporațiile lor!”, a declarat un sătean.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
9 decembrie 2020 12:45
Citește mai mult despre: canalizare monolit

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult