O corporaţie americană vrea să ne fure peturile lăsate de turişti, ca să se destreseze în locul nostru

Deşi România stă pe un zăcământ imens de peturi, se pare că e nevoie să vină străinii să se bucure de ele. Ca urmare a campaniei Eco-Rom Ambalaje, „Reciclare pentru destresare”, PET-urile au devenit extrem de căutate de oamenii stresaţi, care sunt dispuşi chiar să plătească bani pentru plăcerea de a turti unul sau mai multe PET-uri.

De aceea, o companie americană negociază deja cu autorităţile române, ca să obţină dreptul de a exploata PET-urile lăsate de turiştii români. Americanii vor să adune toate deseurile din PET şi să le folosească pentru destresarea cetăţenilor din SUA, fără ca România să primească vreun procent din PET-urile adunate.

„E trist că s-a ajuns aici! Românii sunt printre cei mai stresaţi europeni, iar noi le dăm PET-urile americanilor”, spune reputatul PET-olog Decebal Costescu. „Deşi avem suficiente PET-uri goale aruncate aiurea pentru a destresa întreaga Românie pentru următorii zece ani, noi nu suntem în stare să le adunăm şi să le turtim. Din păcate, daca nu ne mobilizam, o să se destreseze alţii în locul nostru.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

7 noiembrie 2013 10:11

Alte articole

Vezi mai mult