O cursă low cost a aterizat de urgență după ce un pasager a început să folosească bormașina

Clipe de groază în timpul cursei Napoli – Suceva, după ce Ghiocel Asimionesei a scos hotârat din bagajul de mână una din cele trei bormașini de care nu se desparte niciodată. Neobservat inițial de ceilalți pasageri, Ghiocel s-a pus imediat pe treabă și a spart în timp record peretele către toaleta aeronavei, motivând că “vede altfel” localizarea grupului sanitar.

“Nu eram deloc pasionat de construcții, dar cât timp am stat la București vecinul de deasupra și-a modificat apartamentul de opt ori într-un an. Așa că am devenit dependent de sunetul de bormașină. De la el am învățat cum să sparg pereții ca Rambo. Neavând ce face în timpul zborului, mi-am dat seama că se poate câștiga mai mult spațiu la toaletă, așa că am dărâmat zidul. Nu înțeleg de ce atâta tevatură, că era ora 10, nu era program de liniște”, a declarat nedumerit Ghiocel.

Un studiu recent arată că românii sunt foarte atașați de bormașinile lor, pe care de cele mai multe ori le botează cu diminutive precum Ancuța sau Esmeralda. Mai mult, există deja cazuri in care bormașinile au fost transmise din tată-n fiu, pentru a duce tradiția mai departe.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
14 decembrie 2015 13:36
Citește mai mult despre: avion bormasina cocalar low cost

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult