O familie de români bogaţi a lansat un satelit spion pe orbită, ca să-şi supravegheze copilul

Şi tu îţi faci griji că, undeva în curtea şcolii, în plină toamnă, copilul tău ar putea să-şi dea oricând căciula jos din cap? O familie din Dorobanţi a investit milioane de euro în lansarea pe orbită a unui satelit, cu scopul de a-şi supraveghea copilul şi de a preveni asemenea catastrofe.

“Pe gerul ăsta, n-am vrea să ştim că Vlăduţ umblă cu capul gol sau, mai rău, fără fular”, spune mama puştiului, aşezată la panoul de comandă al satelitului militar. “Aşa că am împrumutat de la guvernul american acest aparat discret, care pluteşte la 100 km deasupra fiului nostru şi ne alertează imediat dacă face vreo boacănă. Doar până la primăvară, să nu spună cineva că suferim de Ocrotită Recurentă.”

Atunci când satelitul detectează că Ionuţ şi-a dat jos căciula, acesta trimite un semnal către Terra şi declanşează un protocol de alertă. “În termen de 5 minute, la faţa locului se deplasează un echipaj medical, care îi ia temperatura micuţului, Poliţia, ca să-l tragă de urechi şi un croitor care-i face pe loc o căciulă nouă.”

Cu toate acestea, există părinţi care spun că problema frigului putea fi abordată într-o manieră mult mai eficientă, cu nişte vitamine cinstite. “Decât să-l păzim cu satelitul, mai bine îi luăm Childlife® Essentials. Copilul are imunitatea beton, iar noi nu trebuie să mergem până în Florida să lansăm rachete.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

28 octombrie 2016 10:39
Citește mai mult despre: copii frig raceala satelit

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult