O femeie a ajuns de urgență la spital după ce și-a dat seama că lucrează acolo și a întârziat

Veronica Diaconu din Galați a ajuns de urgență azi la UPU Galați după ce în timp ce se afla la cumpărături în mall și-a adus aminte că lucrează la spital și ar trebui să intre în tură în 30 de minute. „A fost o cursă contra-cronometru, dacă nu prindeam troleibuzul 17 exact când intra în stație aș fi putut asista la o tragedie”, spune Veronica.

Operația nu ar fi reușit fără intervenția personalului sanitar, șeful secției neurochirurgie sunând-o pe femeie și i-a spus să ia un pachet de țigări de la chioșc și două merdenele pentru asistenta șefă, că-i dă el banii. Serviciul de ambulanță și-a făcut datoria, mutând ambulanța aia veche fără RCA din fața porții spitalului, ceea ce a permis femeii să intre pe ușa principală, nu pe cea din spate pe unde intră săracii și pacienții fără pile.

Veronica este de părere că avem de-a face cu un întreg sistem bolnav și că în Occident așa ceva nu s-ar fi întâmplat, că acolo ești penalizat dacă întârzii la servici. În România astfel de incidente au loc zilnic, sub privirea nepăsătoare a autorităților care nu fac nimic.

Scris de Ef
29 octombrie 2019 14:10
Citește mai mult despre: urgenta

Alte articole

Vezi mai mult