O femeie a chemat ambulanța după ce soțul ei a băut cidru

O tentativă neobişnuită de sinucidere a avut loc aseară, în jurul orelor 23, în localitatea Urlaţi din judeţul Prahova. O femeie de 42 de ani a sunat la 112 după ce soţul ei, aflat de ceva timp într-o pasă proastă cu nervii, a băut pe nerăsuflate trei sticle de cidru procurate de la un minimarket din apropiere.

Intervenţia paramedicilor a fost foarte promptă, aceştia efectuându-i lui Marcel o spălătură stomacală cu bere rece, însă bărbatul nu este încă în afara oricărui pericol. „Cidrul e o băutură insidioasă, mai ales ăsta roz, se depune în esofag şi uneori poate dura şi trei săptămâni până scapi de râgâielile cu miros de mere şi coacăze”, explică dr. Aurel Cornel de la ISU Urlaţi.

„Iniţial credeam că doar a înghiţit nişte cidru din greşeală şi mă pregăteam să-l cert, dar când am văzut cele trei sticle goale am încremenit. Nu ştiu ce-a fost în capul lui, mă bucur că a scăpat cu viaţă, mâine mergem la psihiatru să-l evalueze şi p-ormă la popă să scoată dracii din el”, a declarat femeia, vizibil îngrijorată.

„Hai mă că nu e aşa rău”, a bolborosit victima cidrului, încă delirând.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
22 iulie 2021 16:00
Citește mai mult despre: cidru otrava

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult