O femeie a descoperit că soţul ei este curier, după ce l-a trimis cu gunoiul şi a spus că n-a găsit tomberonul la adresă

Blestem pe capul unei biete femei din Berceni. Se pare că aceasta trăia de ani buni cu un curier în casă, fără să ştie. Femeia şi-a dat sema că acesta e curier după ce într-o zi l-a trimis să ducă gunoiul şi individul s-a întors cu el, spunând cu tupeu că n-a găsit tomberonul la adresă.

Soţul-curier e acum de negăsit: “De fapt, îmi răspunde, că-i ştiu vocea, dar zice «Momentan toţi operatorii noştri sunt ocupaţi. Vă rugăm să nu închideţi, pentru a vă păstra prioritatea apelului»,  după care îl aud cum râde”, susţine biata femeie. Nenorocitul i-a trimis un SMS: “Voi duce gunoiul între 4-7 septembrie, între orele 9:00-18:00.

Femeia nu ştie ce să facă, să-l pună din nou să ducă gunoiul, printr-o nouă comandă, sau să aştepte să-l ducă, totuşi, cu comanda iniţială? Nici varianta schimbării bărbatului nu prea e de luat în calcul, spune femeia, care se teme că va da peste un analfabet şi mai nesimţit, sau, mai grav, peste un curier de la altă firmă: “Ăştia de firmele româneşti de curierat sunt toţi la fel, zici că i-a eliberat Tudorel din pârnaie şi s-au angajat la firma de curierat, ceea ce nu e exclus”, spune femeia.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
29 august 2018 11:32
Citește mai mult despre: curier gunoi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult