O femeie a stat 14 zile în carantină în maşină, cât a căutat un loc de parcare

Mioara Papuc din Titan este singura persoană din România de care suntem siguri că nu are nici coronavirus nici vreo altă boală ce poate fi transmisă de la om la om. Asta pentru că femeia a stat 14 zile în carantină, cât a căutat un loc de parcare.

Primele zile au fost interesante și antrenante, călătoria prin toate străzile cartierului oferind o o oportunitate de neprețuit pentru turism. A descoperit locuri noi, cafenele deschise recent, săli de expoziție cu colecții interesante, puncte de interes și prietene vechi, pe care nu le văzuse de ani de zile, care căutau și ele un loc de parcare. Au mai stat, au depănat povești până claxoanele au devenit de nesuportat, apoi mers fiecare pe drumul său.

Greul a început abia în ziua 10, când a găsit în sfâșit un loc potrivit dar, din păcate, acesta necesita manevra de parcare laterală iar operațiunea a fost una îndelungată. N-a fost de ajutor nici faptul că în spatele ei staționa un domn cu dubă, care a dat indicații pe geam, cu manelele date la maxim, de nu se auzea mai nimic. În cele din urmă a reușit manevra iar reprezentanți ai Ministerului Sănătății au confirmat că femeia este perfect sănătoasă, da dovadă, a parcat perfect aliniat și la plecare a uitat farurile aprinse la mașină.

Scris de Ef
4 martie 2020 08:03
Citește mai mult despre: parcare

Alte articole

Vezi mai mult