O femeie s-a panicat că s-a îngrăşat 10 kile, dar uitase să dea jos mărţişoarele

Era să facă atac de cord! Mioara Papuc, din Berceni, a fost cât pe-aci să leșine în această dimineață, după ce s-a suit pe cântar și a constatat că acul se apropiase peste noapte de 71 kg, deși ea avea maxim 61,5 încă din liceu, o greutate excelentă pentru o contabilă.

Inițial femeia s-a gândit că în Berceni s-a produs o distorsiune a câmpului gravitațional: ”Știam că mâncasem ceva mai multe ștrudele de la metrou în ultimul timp, dar nici chiar așa”, spune Mioara.

Din fericire, Mioara realizase că dormise cu bluza pe care își agățase toate mărțișoarele primite ieri, și care cântăreau 11 kg. Mioara spune că nu e un record: ”Au fost ani în care am primit chiar și 14 kg de mărțișoare, pentru că la mine în birou vine multă lume și toți știu că dacă nu primesc mărțișoare nici lor nu le iese bilanțul cum trebuie”.

Mioara spune că ei îi plac toate mărțișoarele: ”Nu există mărțișoare urâte, există femeie nef..e”, explică Mioara. Femeia recunoaște însă că a avut și probleme din cauza mărțișoarelor, pentru că a băgat bluza la spălat cu mărțișoarele pe ea și i-a distrus mașina de spălat și două apartamente vecine cu șrapnel aruncat când a început programul de centrifugare.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
2 martie 2019 08:21
Citește mai mult despre: grasa martisoare Mioara Papuc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult