O feministă a murit de foame lângă un borcan de zacuscă, că n-a avut nici forţa şi nici mintea să-l deschidă

Intervenţie dificilă a echipajelor de pe Ambulanţă în locuinţa unei feministe, care de 3 zile nu mai răspundea la uşă activistelor care veneau să le semneze petiţii pentru locuri de parcare mai late, ceea ce însemna că feminista efectiv nu mai respiră.

Din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru feministă, care se uscase de foame lângă un borcan cu zacuscă, pe care n-a dus-o capul să-l desfacă, pentru că de forţă în mâini nici nu poate fi vorba. Surse din bloc confirmă că feminista era lipsită de orice sprijin, după ce a îndepărtat toţi bărbaţii din viaţa ei cu teoriile ei veninoase despre veganism şi carbi.

Lângă borcan era o petiţie pentru introducerea obligativităţii unui tip de capac uşor de desfăcut, singurul lucru de care fusese în stare feminista.

Decebal Popescu, paramedic, descrie intervenţia: “A fost o operaţiune dificilă, am înaintat cu greu din cauza remixurilor lui Todd Terje care răsunau în casă. În aer plutea un miros greu şi neplăcut de chia, avocado şi năut încolţit. Pentru feministă nu se mai putea face nimic, dar din fericire zacusca era intactă, am deschis borcanul şi am mâncat-o împreună cu colegii”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
2 februarie 2018 16:47
Citește mai mult despre: feministă zacusca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult