O firmă din Caracal a produs primul brad artificial care se scutură exact ca unul natural

Caracalenii care au dorit să îşi achiziţioneze anul acesta un pom de Crăciun artificial au avut parte de o surpriză pe cinste, odată cu lansarea de către un producător local a primului brad de plastic care se scutură şi trebuie aruncat, exact ca un brad natural.

“E o invenţie revoluţionară, care îmbină principalele caracteristici ale bradului sintetic cu cele ale bradului din pădure”, spun experţii care l-au conceput. “Ca şi brazii obişnuiţi de plastic, noul produs e extrem de urât şi miroase a orice altceva, dar nu a brad. Însă, spre deosebire de aceştia, nu îl poţi ţine în debara pentru anii viitori, pentru că se scutură, se îngălbeneşte şi trebuie aruncat, exact ca pomii de Crăciun ai bunicilor noştri. Pentru clienţii care doresc o experienţă cât mai autentică, noul brad e disponibil şi în variantele de lux ‘strâmb’, ‘ciuntit’ şi ‘cu cetina foarte rară’, la un preţ pe măsură.”

Vânzările noului model de brad artificial au fost foarte bune, susţine producătorul ”Foarte mulţi caracaleni aveau nostalgia aruncării bradului uscat pe geam, în capul trecătorilor, dar voiau în acelaşi timp să ocrotească natura.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
25 decembrie 2012 15:12

Alte articole

Vezi mai mult