O furtună puternică a măturat Sălajul! Din fericire, judeţul este nelocuit şi nu există victime

Una dintre cele mai puternice furtuni care a avut vreodată loc în România a lovit aseară judeţul Sălaj, măturând totul în cale. Doar faptul că avem de-a face cu un judeţ nelocuit a făcut să nu asistăm la o veritabilă tragedie. Pe de altă parte, poate ar fi fost mai indicat ca furtuna să lovească judeţul Teleorman.

„Despre orice alt judeţ ar fi fost vorba, am fi avut probabil mii de victime umane. Din fericire, furtuna nu a părăsit perimetrul judeţului Sălaj, astfel că daunele sunt practic inexistente. În Sălaj nu există oameni, animale sau gospodării, lipsesc cu desăvârşire flora şi fauna, practic e ca şi cum Sălajul nu ar exista”, a explicat un reputat meteorolog.

Singurul afectat de furtună este scheletul unui dinozaur, cel care a fost mai mult ca sigur ultimul locuitor al judeţului. Bucăţi din scheletul acestuia au fost împrăştiate până aproape de graniţa cu judeţul Cluj. Ca fapt divers, dinozaurii au dispărut din Sălaj cu mult înainte de momentul în care un meteorit a lovit Pâmântul, cel mai probabil de plictiseală.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
27 august 2013 09:08

Alte articole

Vezi mai mult