O maşină aşteaptă de opt ore să fie lovită de un personal care se apropie ameninţător

Un bărbat din Bacău este de mai bine de opt ore la un pas de tragedie, după ce autoturismul la volanul căruia se află s-a oprit pe calea ferată, chiar în faţa unui tren personal. “Am văzut trenul în zare, dar nu mi-am dat seama dacă merge sau stă pe loc, aşa că am forţat trecerea peste calea ferată. Ghinionul a făcut ca motorul să se oprească chiar pe şine. De opt ore tot încerc să-l repornesc, sper să reuşesc, până ajunge trenul”, spune îngrozit Pietricel Dună, şoferul maşinii.

Bărbatul nu este singur la volan. “În autoturism se mai află alte patru persoane, care, din fericire, încă nu au fost rănite. Echipajele de descarcerare sunt prezente la faţa locului, gata să intervină pentru scoaterea lor, imediat ce trenul va lovi maşina”, a declarat Leopoldina Bucşă, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Trenul dă semne că ar putea lovi în orice moment autoturismul. “Trenul a ajuns deja la 50 de metri de maşină, în condiţiile în care acum şase ore era la 52 de metri. Norocul şoferului e că trenul circulă o viteză sub limita legală, ba chiar subunitară, aşa că ocupanţii autovehiculului ar putea scăpa cu viaţă”, a mai adăugat Leopoldina Bucşă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
22 septembrie 2013 09:38

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult