O minune cu adevărat utilă! La Tuzla e o icoană care nu plânge, dar îți spune când să pleci să nu prinzi trafic

Pe lângă toate icoanele care bocesc ca proastele de ani de zile prin toată lumea creștină și-a făcut apariția, în sfârșit, o icoană serioasă, care nu plânge dar indică cea mai bună oră la care să pleci de pe litoral dacă vrei să nu prinzi traficul greu spre București.

„Stăteam într-o zi și ne rugam la ea, hai fă, plângi odată, să ne uplem și noi de bani, că vin fraierii puhoi pe-aici în fiecare an. Și de-odată am văzut cum o reflexie a soarelui venită prin vitralii s-a reflectat în icoană și a indicat o oră pe ceas. Popa s-a suit repede în Mercedes să meargă la Patriarhie să ceară o comisie de expertiză și a avut drum fără probleme, nu tu trafic, nu tu ambuteiaje, chit că era duminică”, a povestit asistant managerul preotului din Tuzla.

Icoana făcătoare de minuni de la Tuzla merită vizitată și chiar dacă nu aveți de gând să plecați acasă. Ca orice obiect religios de mare însemnătate pentru spiritualitate, mânăstirea unde se află icoana este înonjurată de chioșcuri unde se găsesc țigări, colace de salvare, muțunachi în formă de sfinți, alte icoane de atârnat la parbriz, baghete cu neon care arată frumos în întuneric, apă sfințită cât cuprinde și prosoape de plajă cu Iisus Cristos. 

24 iunie 2018 10:37
Citește mai mult despre: icoana minune trafic tuzla

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult