Pentru că profiturile făcute de pe urma mașinilor aduse din Germania nu mai sunt ca pe vremuri, samsarii autohtoni s-au reorientat spre o afacere mult mai bănoasă: acum aduc de la nemți bucăți de autostradă, pe care le vând în târgurile auto.

autostrada_germania_vanzare.jpg ”Hai, șefu, să-ți dau bucata asta de autostradă! A aparținutut unei bătrinici, care o avea din fața casei până la piață, a rulat puțin pe ea” sau ”A stat mai mult închisă, nu s-a rulat aproape deloc pe ea, e ca nouă” sunt doar câteva abordări cu care samsarii încearcă să-i convingă pe români să cumpere bucăți de autostradă aduse din Germania.

Reputatul analist Decebal Popescu spune că exact cum parcul auto al României s-a dezvoltat cu mașini aduse din afara țării, la fel ar trebui să se întâmple și cu infrastructura rutieră. ”E singura soluție să avem și noi autostrăzi”, spune acesta. ”Iar cele aduse din Germania sunt și mai ieftine decât cele făcute în România, dar și mult mai bune: una de 5-7 ani din Germania arată infinit mai bine decât una proaspăt inaugurată la noi.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Sunday, 12.03.2017 15:05 Social

National Cinematografic