O nouă distracţie pentru miliardari: lupte cu bodyguarzi de farmacie

Miliardarii români, plictisiţi din cauză că principala lor distracţie – cumpărarea şi vânzarea de terenuri – nu se mai practică de ceva vreme, dau de furcă autorităţilor. Mai mulţi membri ai clanului Sportivilor – aripa lupte de K1 – organizează pentru miliardarii români, dar şi pentru mulţi invitaţi ai acestora din străinătate, lupte cu bodyguarzi de farmacie.

Bodyguardul de farmacie este pentru lupte ceea ce este Gigi Becali pentru Catedra de Astrofizică de la Stanford University: un non-sens, o inutilitate. Însă tocmai asta pare să-i atragă atât de tare pe oamenii cu bani. Psihologul Hanibal ne-a declarat: „Îi înţeleg. Nici eu nu m-aş uita la unii cu muşchi care se bat. E prea comun. E banal. Pe când aşa, să vezi nişte moşi băşiţi care îşi dau borşul este extraordinar, simţi că trăieşti, că începe să-ţi fiarbă sângele…”.

Bodyguarzii de farmacie fiind foarte bătrani şi foarte lenţi în mişcări se întâmplă să sufere răni chiar din partea spectatorilor.

„Nu de puţine ori a intrat peste ei în ring câte un invitat din tribună şi i-a luat pe-amândoi la bătaie de nu s-au văzut. Iar acum două zile chiar o femeie s-a urcat în ring şi a dat cu ei de pământ de nu s-au văzut”, ne-a spus unul dintre oamenii de ordine care asistă la aceste mecuri.

Dacă mulţi dintre bodyguarzii de farmacie fac asta pentru bani, sunt unii pe care membri ai clanului Sportivilor îi răpesc pur şi simplu, subtilizându-i din farmacie sub un parpalac mai larg.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Mihai
27 mai 2011 12:49

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult