Adio, Valea Prahovei, vine Titanul! În urma ultimei campanii de betonare a primarului Negoiţă, sectorul 3 al Capitalei a devenit cea mai nouă staţiune montană din România. Potrivit geologilor, stratul de beton din zona de est a Bucureştiului a atins 1000 de metri, propulsând cartierul Balta Albă în zona subalpină şi transformând parcul IOR într-o zonă propice pentru capra neagră.

statiune_montana_sector3.jpg
“E oficial: încă 30 de metri de beton şi depăşim Predealul. Sectorul 3 va fi localitatea urbană din România situată la cea mai mare altitudine!”, s-a lăudat Negoiţă pe Facebook, explicând că arborii de pe Bulevardul Unirii nu s-au ofilit pentru că le-au fost betonate rădăcinile, ci pentru că s-a schimbat clima. “Pentru că acum suntem platou montan, nu mai putem sădi printre blocuri decât jnepeni, ienupăr şi mesteacăn pitic, dar ce înseamnă câţiva pomi când ai aer curat de munte?”

Noile înălţimi atinse de sectorul 3 în urma betonării susţinute le dau, însă, şi bătăi de cap locuitorilor. “Telefericul din piaţa Unirii şi cel de la Muncii se strică foarte des, domnule primar. Nu toţi suntem alpinişti să urcăm pe jos!”, s-a plâns un cetăţean din cartierul Titan, nevoit să se caţere zilnic pe sute de metri de borduri ca să ajungă acasă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 09.08.2016 17:01 Social

National Cinematografic