O persoană cu semnalmentele Nikitei a jefuit o bancă sub ameninţarea faptului că se dezbracă

Clienţii şi angajaţii unei bănci bucureştene au trăit aseară momente de groază, după ce o femeie, despre care supravieţuitorii spun că ar fi Nikita, a intrat peste ei şi a ameninţat că se dezbracă dacă nu primeşte toţi banii aflaţi în seif. De frică, directorul băncii i-a oferit femeii toată suma de care dispunea banca în acel moment, astfel că aceasta a plecat acasă cu aproximativ 120.000 de euro şi 60.000 de lei.

„A intrat în bancă, a blocat uşa şi a ameninţat că se dezbracă dacă nu-i dăm toţi banii. Practic, n-am avut încotro. Avem familii, nu puteam risca s-o vedem pe Nikita dezbrăcată. Gardianul, săracul, n-a avut nici o şansă, până să pună mâna pe armă Nikita îşi descoperise deja un sân, aşa că a căzut ca secerat. Noroc că Nikita era cu spatele spre noi şi doar gardianul i-a văzut sânul, altfel cine ştie ce tragedie se întâmpla” a declarat, aflat încă în stare de şoc, unul dintre funcţionarii băncii.

Poliţiştii spun că ancheta este îngreunată de faptul că imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale băncii nu pot fi utilizate în justiţie, întrucât în nici un cadru Nikita nu apare complet. „Din cauza gabaritului, pe cameră nu apar decât mici porţiuni din persoana care a efectuat jaful. Practic, ne bazăm doar pe mărturiile celor aflaţi în interiorul băncii, însă majoritatea dintre ei sunt efectiv în stare de şoc şi doctorii ne-au rugat să le acordăm câteva zile până să-i interogăm. Până nu avem declaraţiile scrise ale martorilor, nu putem efectua nici o arestare”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
22 iulie 2010 14:29
Citește mai mult despre: ancheta banca jaf nikita

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult