O publicaţie a primit 10.000 de borduri ca să scrie de bine despre Primăria Sector 3

Credeați că știrile alea de bine de pe la Digi24 despre minunile din sectorul 3 sunt gratis? Nici pe departe. Primăria a început deja să plătească advertorialele și materialele publicitare date la fiecare cinci minute de trustul Digi. Chiar în această dimineață un două camioane cu remorcă au adus prima trașă la sediul redacției, respectiv 10.000 de borduri nou-nouțe.

Recepția mărfii a fost făcută de Cosmin Prepliceanu, care are mâinile suficient de mari încât poate să ridice o bordură de jos de unul singur. O mare parte din borduri au fost puse deoparte, pentru când vine patronul Teszari în țară și are nevoie de aranjat un drum până la vilă, iar restul au fost împărțite angajaților.

Asta a stârnit nemulțumire printre jurnaliștii postului, care s-au plâns că sunt într-un fel batjocoriți de conducere. „Nu mi se pare corect să am pe birou un obiect care știe să scrie știri mai bine ca mine. Am înțeles apropo-ul, dar nu e cazul să mi se scoată ochii cu asta”, a povestit un redactor Digi sub acoperirea anonimatului.

Scris de Ef
17 iulie 2019 12:07
Citește mai mult despre: borduri

Alte articole

Vezi mai mult