O rasă de femei extraterestre vrea să ne atace, dar n-au decis cu ce să se îmbrace

Deși teoretic existența vieții pe Pământ este în mare pericol, în practică situația nu este chiar atât de dramatică. O civilizație de femei extraterestre vrea, într-adevăr, să atace Terra și să distrugă complet planeta, dar totul s-a blocat într-un punct fără ieșire: femeile extraterestre nu știu cum să se îmbrace.

Planul de atac asupra Pământului a fost pus la cale până în cele mai mici detalii, femeile extraterestre trebuiau doar să se urce în nave și să pornească spre planeta noastră, dar în dimineața atacului ele au rămas țintuite fiecare în fața propriului șifonier, blocate de aceeași întrebare: „Eu cu ce mă îmbrac azi?“.

Surse extraterestre credibile susțin că planeta noastră este astfel în siguranță, pentru că nu se întrevede momentul în care femeile extraterestre se vor decide asupra ținutei. „Sunt zeci de mii de femei extraterestre implicate, n-ai cum să le mulțumești pe toate, deci Pământul este în siguranță. Dacă nu sunteți tâmpiți și-l distrugeți singuri, sunteți în siguranță“, spune o astfel de sursă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
13 februarie 2023 17:01
Citește mai mult despre: extraterestri femei

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult