O revistă culinară a angajat un grafician care face mâncare în Photoshop

Revista Bucătăria ta a angajat recent un maestru grafician care face în Photoshop niște mâncăruri foarte arătoase. El a lucrat până acum la restaurante renumite din Paris, Berlin și Madrid, unde a ilustrat meniul cu multă pricepere și rafinament.

Gătitul e viața mea. Am descoperit gastronomia când eram în facultate și aveam foarte mult timp liber. Atunci am desenat primele mele plăcinte în Paint. Nu arătau cine știe ce plăcintele alea, dar să știți că nu aspectul contează, ne-a declarat Emilian Istrate, maestrul grafician.

Lui Istrate îi place să combine ingredientele și să adauge puțină culoare salatelor pe care le face. El este un perfecționist și stă lângă mâncare ore în șir, până când e gata. Rezultatul este însă pe măsură, pentru că e imposibil să privești o friptură la cuptor în sos de vin, făcută de Istrate în photoshop, fără să-ți lase gura apă.

Îi invit pe cititorii revistei Bucătăria ta” să încerce și ei rețetele pe care le-am creat. Nu sunt greu de făcut, îți trebuie doar puțină îndemânare. Mâncărurile astea sunt bune în special pentru pensionari, deoarece, ca să le faci, nu-ți trebuie niciun fel de ingrediente. E de ajuns un calculator pe care să ai instalat Photoshop.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
4 august 2011 23:08

Alte articole

Vezi mai mult