O româncă e convinsă că fiul ei va fi instalator, că de la 14 ani stă cu orele în baie

Magdalena Constantin din București este convinsă că fiul său va deveni unul din cei mai buni și apreciați instalatori ai țării, și poate chiar și ai Europei, pentru că încă de pe la 14 ani se închide în baie și stă acolo cu orele. Tânărul Marcel e atât de pasionat de munca în baie că este aproape în fiecare zi acolo, atât seara cât și dimineața.

„N-am auzit de altă băiat să stea atât de mult în baie. E bine că vrea să învețe o meserie și nu se gândește la o facultate de-aia aiurea. E adevărat că e la început, că dacă intru după el mai găsesc silicon pe gresie sau faianță, dar o să învețe”, spune mândra mamă. În schimb, tatăl acestuia nu este convins că lucrurile vor rămâne pe acest făgaș. „Și eu când eram de vârsta lui eram pasionat de așa ceva dar, când am mai crescut, am dat de femei, eh, s-au schimbat prioritățile și m-am făcut jurist”, explică domnul Constantin.

În cazul în care nu se dedică acestei meserii de bază și de viitor, părinții lui Marcel au convingerea că acesta se va apuca de IT sau ceva muncă de programator. „Când nu e în baie stă doar cu ochii-n calculator. După ce termină de programat se duce la baie, de unde iese asudat și obosit, semn că a muncit mult”. 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

9 ianuarie 2020 15:07
Citește mai mult despre: baie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult