O șoferiță a trecut la cauciucurile de iarnă: le-a pus globuri și beteală

E sezonul schimbării cauciucurilor și șoferițele n-au rămas mai prejos față de colegii de trafic bărbați. Cele mai multe șoferițe au trecut deja la cauciucurile de iarnă, adică au prins globuri și beteală pe cele de vară. Unele șoferițe spun că au confecționat chiar ele globurile și le-au pictat în lungile zile de carantină din acest an.

Există și discuții interminabile despre cum ar trebui puse gluburile, pe interior sau pe exteriorul cauciucului, femeile înjurându-se copios și din acest motiv, nu doar din cele clasice. Există și șoferițe experte în cauciucuri de iarnă care spun că beteala se pune doar pe roțile de tracțiune: ”Ce sens are să pui beteală pe spate când ai tracțiune față, ești idioată?”, comentează una din șoferițe.

Alte șoferițe spun că nu e suficient să ai cauciucuri de iarnă cu globuri și beteală, trebuie să ai și o trusă de iarnă în mașină, cu o ramură de brad, sau niște vâsc.

Plouă cu selfiuri și pe Instagram unde femeile se mândresc cu cauciucurile lor de iarnă, decorate superb. Șoferițele de la țară au metode mai neaoșe, au dat cu niște salată boeuf pe cauciucuri și au înfipt niște jumări, că așa e iarna în mediul rural.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
23 noiembrie 2020 12:29
Citește mai mult despre: cauciucuri iarnă șoferiță

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult