O şoferiţă conduce şerpuit când plouă, că se ia după ştergătoare

O cheamă Mihaela, are 35 de ani şi recunoaşte că în zilele ploioase conduce şerpuit, pentru că e deviată de ştergătoare. E povestea reală a unei şoferiţe, care spune că nu e singura. “Ştiu multe femei care când conduc li se pare că ştergătoarele sunt indicatoare şi dau din volan. Cel mai nasol e când plouă torenţial, pentru că merg ca nişte minioane turbate şi ocupă 2-3 benzi”, spune Mihaela.

Femeile care merg şerpuit din aceste motive se plâng că sunt oprite foarte des de poliţie. “Din cauza ştergătoarelor, uneori nu pot trage pe dreapta, ci pe stânga. Asta îmi aduce noi probleme cu poliţistul”, explică şoferiţa.

Cele mai mari probleme le au şoferiţele care fac şcoala de şoferi pe ploaie şi se obişnuiesc aşa! Şerpuirea le intră în reflex şi nu mai pot conduce altfel. Există zeci, poate chiar mii de şoferiţe care consideră benzile alea albe doar aşa, de design”, spune un poliţist. Acesta susţine că unele şoferiţe cer benzi şerpuite speciale, dar asta nu e o soluţie. Cel mai bine e să-şi ia un Logan second, că ăla are joc mare în volan şi mergi drept oricum ai mişca de el.

Scris de Ionut
17 mai 2019 15:05

Articole asemanătoare

Vezi mai mult