O șoferiță se chinuie de 3 zile să taie cu pila de unghii bariera de la Cota 1400

Unii cu flexul, alţii cu… răbdare! Primăria Sinaia a amendat o şoferiţă care, dorind să urce cu SUV-ul la Cota 1400, s-a chinuit 3 zile să taie bariera folosind o pilă de unghii. Potrivit autorităţilor, femeia riscă o amendă usturătoare pentru dublă distrugere, a barierei şi a pilei.

„În urmă cu două zile, agenţii Poliţiei Rurale Sinaia a primit un apel de la un cetăţean preocupat, care le-a semnalat că în zona barierei o piţipoancă pileşte de zor. Oamenii legii au crezut că e o glumă, dar azi dimineaţă, un agent aflat în misiune de patrulare a găsit-o pe femeie, aproape îngheţată, cu pila în mână, iar în lemnul barierei se formase un şănţuleţ vizibil, de aproape 1 cm adâncime”, explică primarul Sinăii (Sinaiei? Sinaialei? – rog un nazist gramatical să verifice), Marcel Cocostârc.

În trecut, bariera drumului de acces spre Cota 1400 a mai fost atacată cu un cuţit de bucătărie, o bâtă de baseball, o măturică de curling, o rachetă anti-tanc, o furculiţă de peşte, o scândură cu cuie ruginite şi un femur.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
22 februarie 2022 12:01
Citește mai mult despre: bariera sinaia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult