O stradă din altă galaxie va primi numele lui Dan Diaconescu!

Dacă pe planeta noastră Dan Diaconescu are parte numai de necazuri, iată că în alte galaxii patronul OTV se bucură de o binemeritată apreciere! O stradă din constelaţia Andromeda va fi botezată „Dan Diaconescu”, drept dovadă de recunoştinţă pentru serviciile aduse extratereştrilor de către faimosul moderator!

Primarul din Andromeda care a avut această idee spune că s-a simţit foarte prost gândindu-se câtă publicitate gratuită le-a făcut Dan Diaconescu extratereştrilor în emisiunile sale, fără să primească măcar un „mulţumesc”. „Iniţial ne-am gândit să ne arătăm recunoştinţa răpindu-l într-o dimineaţă şi ducându-l la noi în galaxie, ca să aibă ce povesti seara în emisiune, dar apoi ne-am adus aminte că subiectul ăsta a fost deja la OTV de 3 ori numai anul trecut.”

„Atâta lucru putem face şi noi pentru domnul Dan”, a declarat edilul extraterestru, „care nu numai că ne-a promovat la televizor pe planeta voastră, dar ne-a schimbat şi viziunea despre Terra. Practic, înainte să prindem OTV noi chiar eram convinşi că pe planeta voastră există viaţă inteligentă, dar după ce am văzut Dan Diaconescu în Direct am renunţat la această teorie”.

Scris de TNR
11 mai 2012 10:05

Alte articole

Vezi mai mult