Situaţie complicată pentru Alina, din Bucureşti. Aceasta a identificat o oportunitate de angajare, un post la pizzeria părinţilor ei, şi-a făcut şi CV-ul, însă e convinsă că n-o să primească jobul, din cauză că nu prea are pile. Ca să fie sigură că se angajează, le-a luat părinţilor un pachet de cafea şi nişte ciocolată, cu menţiunea “ca să fie bine, ştiţi dumneavoastră…”, spre stupoarea părinţilor. Chiar şi aşa, Alina încă are o temere.angajare_pizzerie.jpg

“Eu în afară de tata şi mama nu cunosc pe nimeni de la pizzerie. Am auzit că trebuie să ai intrare ca să te bage în seamă. Eu am mai lucrat ca ospătăriţă în vacanţe la mare, am fost şi la un eveniment cu o firmă de catering, în principiu m-aş descurca, dar dacă nu mă cheamă la interviu?”, spune Alina.

Tânăra a decis să se împrietenească pe Facebook cu persoana de la resurse umane şi să-i dea nişte bilete la un concert, poate-poate îşi măreşte şansele de angajare. Prietenii i-au spus că ar trebui să facă altfel: “Aplică fără frică! Există un job pentru oricine şi tu ai şi cât de cât experienţă. Alţii sunt habarnişti şi tot se angajează. Şi lasă vrăjeala cu pilele, că angajatorul vrea un om care să ştie să se poarte cu clienţii. Pune CV-ul pe eJobs şi treci la aplicat!”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de AdvertEinstein | Friday, 21.06.2019 13:57 Social

National Cinematografic