O temă nemuritoare: bătrâne jefuite

Două bătrâne din Turnu Severin au fost jefuite în centrul oraşului de un tânăr din acelaşi oraş. (Cel puţin în acel moment era în Turnu Severin.) Am citit ştirea în Ediţie Specială, ziar dinn Craiova, care iată ce spune: „Acesta a sărit cu pumnii pe cele două femei, le-a trântit la pământ şi le-a luat genţile în care aveau bani şi bujuterii.”

Evident, se nasc mia multe întrebări. Prima, de ce nu le-a luat pur şi simplu genţile? De ce a trabuit să le pună jos şi să le care pumni? A doua întreare, de unde până unde bătrânele din Turnu Severin, acest Cannes al României, ies la plimbare cu bijuterii în geantă. Îşi schimbă cumva bijuteriile în funcţie de condiţiile meteo?
Mă rog, aceste întrebări rămân fără răspuns. Probabil că se vor scrie multe cărţi până se va ajunge la un răspuns satisfăcător.
Ideea e că jaful a fost filmat de o cameră a unei bănci.
Şi-acum, sfârşitul articolului direct din Ediţie Specială: „Suspectul nu se aştepta să fie prins atât de repede. A rămas fără cuvinte când a văzut că poliţiştii au imagini cu el.”

Am citit cu drag această ştire şi mă tot întreb unde naiba au dispărut aceste capodopere de presă, unde sunt violurile din Moldova ieşite ca din pana lui Crangă, unde sunt împerecherile între membri aceleiaşi familii, unde sunt crimele născute din alcool, de cele mai multe ori pur?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Mihai
28 martie 2010 22:00
Citește mai mult despre: batrane jaf Turnu Severin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult