Casa de licitații Artmark a avut o zi proastă azi după ce o colecție întreagă de antichități din China s-a vândut pe 50 de lei și două bonuri de masă. Vedeta colecției, o vază Ming din secolul 14 s-a vândut cu 6 lei, pentru că nimeni nu mai are curaj să ia lucruri din China. 

vaza-ming-ieftina.jpg

Prețurile au căzut atât de jos încât porțelanurile chinezești au ajuns să coste mai puțin decât ascuțitorile de creioane chinezești, care au pe capac o femeie ce face cu ochiul dacă întorci un pic cutia. „Înțelegem teama cu coronavirusul, dar este exagerată. Reticența cumpărătorilor este de neînțeles, mai ales că am oferit la fiecare produs cumpărat și un telefon Huawei nou nouț”, a declarat un reprezentant al casei de licitații. 

O altă piesă importantă din colecție, o sabie de pe vremea împărătesei Wu nici măcar nu s-a vândut, dar paznicul clădirii a zis că o ia el acasă să o dea la copii să se joace cu ea. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 07.02.2020 16:48 Social

National Cinematografic