Oamenii de ştiinţă au demonstrat că americanii nu au aterizat pe Lună

Un grup de cercetători ruşi susţine că are dovada supremă a faptului că americanii nu au aterizat pe Lună. Spre deosebire de alţi adepţi ai teoriei conspiraţiei, ei cred că Neil Armstrong nu a ajuns pe Lună pentru că din 1969 încoace, când se spune că a avut loc aselenizarea, satelitul Pământului nu a suferit nici una din modificările specifice invaziei americane.

„Lumea s-a luat de faptul că steagul flutura deşi nu era cazul, că aselenizarea nu este posibilă din cauza radiaţiilor din centura Van Allen, că s-au trucat imaginile, dar au ratat esenţialul: peste tot pe unde au ajuns, americanii au lăsat urme durabile. Ceea ce nu e cazul pe Lună. Nu există acolo desfăşurate trupe militare, resursele naturale ale Lunii nu au fost explorate şi, cel mai important, nu există nici măcar un restaurant Mc Donald’s sau o fabrică Coca Cola pe Lună. Dovadă mai clară a faptului că americanii nu au ajuns pe Lună nu cred că există”, susţine unul dintre oamenii de ştiinţă care şi-au dedicat zeci de ani studierii fenomenului.

Preşedintele SUA, Barack Obama, a convocat de urgenţă şefii de la NASA şi le-a cerut să să inventeze cât mai repede cu putinţă nişte argumente care să dezmintă dovezile oamenilor de ştiinţă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
21 iulie 2010 12:19
Citește mai mult despre: aselenizare conspiratie Luna

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult