Oamenii de ştiinţă au demonstrat că americanii nu au aterizat pe Lună

Un grup de cercetători ruşi susţine că are dovada supremă a faptului că americanii nu au aterizat pe Lună. Spre deosebire de alţi adepţi ai teoriei conspiraţiei, ei cred că Neil Armstrong nu a ajuns pe Lună pentru că din 1969 încoace, când se spune că a avut loc aselenizarea, satelitul Pământului nu a suferit nici una din modificările specifice invaziei americane.

„Lumea s-a luat de faptul că steagul flutura deşi nu era cazul, că aselenizarea nu este posibilă din cauza radiaţiilor din centura Van Allen, că s-au trucat imaginile, dar au ratat esenţialul: peste tot pe unde au ajuns, americanii au lăsat urme durabile. Ceea ce nu e cazul pe Lună. Nu există acolo desfăşurate trupe militare, resursele naturale ale Lunii nu au fost explorate şi, cel mai important, nu există nici măcar un restaurant Mc Donald’s sau o fabrică Coca Cola pe Lună. Dovadă mai clară a faptului că americanii nu au ajuns pe Lună nu cred că există”, susţine unul dintre oamenii de ştiinţă care şi-au dedicat zeci de ani studierii fenomenului.

Preşedintele SUA, Barack Obama, a convocat de urgenţă şefii de la NASA şi le-a cerut să să inventeze cât mai repede cu putinţă nişte argumente care să dezmintă dovezile oamenilor de ştiinţă.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
21 iulie 2010 12:19
Citește mai mult despre: aselenizare conspiratie Luna

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult