Oamenii de știință au reușit să obțină ghinion artificial, în condiții de laborator

Ghinionul artificial obținut de savanți a fost deja testat pe câțiva voluntari în cadrul unui vast experiment științific. Timp de două zile, voluntarii ghinioniști au fost expuși unor capcane foarte dureroase, menite să-i umple de vânătăi. Cei mai mulți dintre voluntari s-au rănit foarte grav în capcane, însă au fost și unii care au reușit să scape aproape nevătămați, ceea ce dovedește că ghinionul artificial nu este ghinion pur, ci conține și noroc 5%.

Șeful echipei de cercetători, Peter O’Geeckah, a întâmpinat multe obstacole în obținerea ghinionului artificial: „De mii de ani omenirea încearcă să găsească secretul ghinionului. Învățații medievali încercau să obțină ghinion din pisica neagră, din fluieratul în casă sau din numărul 13. Total eronat, pentru că ghinionul nu este altceva decât un dezechilibru personal. De aceea nu trebuie să vă considerați ghinionist până nu v-ați făcut o calibrare a ghinionului. Există câteva site-uri unde vă puteți testa gratuit ghinionul, precum kick-a-pitbull.com sau play-russian-roulette.com. Evident, ultimul e numai pentru cazurile disperate.”

Descoperirea ghinionului artificial este binevenită, pentru că cererea de ghinion de pe piața globală este în continuă creștere iar resursele de ghinion ale planetei sunt aproape epuizate. Marile companii caută deja resurse alternative de ghinion, precum ghinionul hibrid, care a fost folosit cu succes de compania Lehman Brothers încă din 2008.

Paradoxal, cele mai mari resurse de ghinion natural se găsesc în țările din lumea a treia, precum țările africane și țările din Orientul Mijlociu. Aceste țări sunt permanent amenințate cu ocupația de către marile puteri ale lumii, tocmai pentru faptul că au foarte mult ghinion.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
13 iunie 2012 11:06

Alte articole

Vezi mai mult