Oamenii de ştiinţă braşoveni au reuşit să creeze, în condiţii de laborator, un moldovean pur

Succes de marcă al savanţilor braşoveni de la Institutul de Studii Culturale care, după mai multe încrucişări şi selecţii de genă, au reuşit să creeze un moldovean pur, 100%. „Nicăieri în lume nu am fi avut atât de mult succes, pentru că nu aveam concentraţia necesară de moldoveni pentru a atinge o puritate atât de mare”, au declarat oamenii de ştiinţă.

Moldoveanul creat la Braşov este considera un fel de Kwisatz Haderach, care poate fi în mai multe locuri deodată, şi în municipiu şi la ţară, la rude, să mai aducă nişte vin. În primele ore de la creaţie moldoveanul a început deja să vorbească, să ceară bani cu imprumut, să-şi scrie cu vopsea pe locul de parcare numărul de înmatriculare. Câteva ore mai târziu şi-a anunţat intenţia de a se muta la Bucureşti, să lucreze într-o firmă.

Următorul proiect al savanţilor braşoveni îl reprezintă crearea unui buzoian care nu numai să recunoască că este moldovean ci şi să fie incapabil fizic să aducă argumentul geografic în discuţiile cu „Buzăul e/nu e Moldova”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
4 februarie 2014 14:02

Alte articole

Vezi mai mult