După sute de studii făcute atât pe oameni cât și pe animale, oamenii de știință au ajuns la o concluzie clară în privința răului de mașină: acesta nu e cauzat de mișcare ci de duhorile emise de șofer când trage brusc de volan și i se ridică suptbrațul.

familie-in-masina.jpg

„Am testat în toate condițiile posibile, am făcut și cercetare inversă, grup în blind, grup controlat, de toate, dovezile sunt destul de clare. Am luat oameni care aveau rău de mașină și i-am pus în mașini cu piloți de raliu spălați bine și n-au avut nici pe dracu, au ieșit râzând după 20 de serpentine”, susține psihopatologul comportamental Decebal Popescu, unul din savanții care a ajuns la această concluzie. 

Oamenii de știință spun că din păcate nu există un medicament care să poată să-i facă pe pasageri să nu mai simtă duhoarea șoferului și că, din testele efectuate, brăduțul ăla atârnat de oglindă face mai mult rău decât bine. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Sunday, 01.03.2020 14:34 Social

National Cinematografic