Patriarhia Română a obținut, în urma unui protocol încheiat cu Serviciul de Evidență a Populației și OSIM dreptul de a cere românilor săraci pe care-i cheamă Popa să și-l schimbe pentru a nu afecta brandul BOR, un brand protejat de drepturile de copyright, atât pe plan intern cât și internațională. 

patriahul_daniel_dolar.jpg

„Când un român aude cuvântul Popa sau îl vede scris undeva are o serie de așteptări. Măcar un Audi A6, măcar o vilă decentă, două etaje, niște costume mai de Doamne-Ajută. Apare un sărac care abia-și permite un Logan cu numele ăsta și strică totul. O să creadă lumea că nu știm să le administrăm banii dacă suntem rupți în cur”, a explicat CEO-ul Bisericii Ortodoxe, patriarhul Daniel. 

Românii care vor fi notificați de BOR vor avea 60 de zile la dispoziție pentru a-și schimba numele. „Pot să aleagă un Ionescu, un Georgescu sau poate chiar un Iliescu, ăsta e genul de nume care și-a câștigat reputația pentru sărăcie, în fine, un nume care să se potrivească cu starea lui materială. Dacă, între timp, face bani, va putea să-și păstreze numele de familie.”, a declarat purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Sunday, 10.09.2017 10:52 Social

National Cinematografic