Trăim în era informației și cine să știe asta mai bine, dacă nu un șef de scară. E o perioadă aglomerată pentru toți președinții de bloc, care întocmesc listele finale cu locatarii care au comis-o de-a lungul anului, liste pe care le vor trimite urgent lui Moșu`, ca să știe să nu le mai aducă niciun cadou.administrator_la_telefon.jpg

Primii pe listă sunt restanțierii, urmează cei care refuză să dea citirea apometrelor. SUnt și cazuri foarte grave, trecute cu roșu în excelul trimis Moșului. E vorba de cei care nu aruncă  gunoiul cum trebuie, sau îl lasă lângă tomberon, așa cum se vede și pe camerele video.

Unii administratori doar îi trimit moșului filmulețele cu locatarii buclucași, alcătuind un best-of cu cei mai răi membri ai asociației: odioșii care lasă câinele să se cace pe spațiile comune, cocalarii care aruncă chiștoace pe casa scării, sau mârlanii care parchează pe locurile altora.

Bineînțeles, șefii de scară nu apelează doar la informații și filme proprii, ci și la cele trimise de turnătorii din asociație, care sunt evident mereu numeroși în blocurile comuniste și surprinzător de numeroși și în blocurile noi.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Sunday, 17.12.2017 15:19 Social

National Cinematografic