Ofertă Orange: Serviciul clienţi, acum şi pe mulţi bani

Îs client Orange de mai bine de 6 ani. Şi, probabil ca să mă pedepsească pentru inconştienţa asta, că încă nu am renunţat la serviciile lor, îmi fac tot felul de poante. Acum vreun un, de exemplu, mi-au închis pur şi simplu telefonul. M-au luat uşor, prin învăluire. Mi-au dat mai întîi un sms, cum că urmează să-mi închidă telefonul în 30 de minute dacă nu contactez serviciul clienţi. Mesajul era sec, nu zicea nimic despre motivul pentru care vor să-mi închidă telefonul. Am dat imediat să sun la serviciul clienţi, dar nu mi-au lăsat absolut nici o şansă.

Nu mi-a răspuns nici un operator în cele 30 de minute regulamentare, aşa că m-am trezit cu telefonul închis. Abia a doua zi am reuşit să dau de ei –  eu le-am urat de dulce, ei s-au prins că îmi închiseseră complet aiurea telefonul, aşa că mi l-au redeschis. Cu greu, dar am trecut peste asta, am rămas în reţea.

Între timp, se pare că lucrurile au evoluat. Acum, serviciul clienţi e mult mai accesibil. Nu mai e nevoie să te întreţii cu robotul zeci de minute pînă să dai de o persoană reală. Acum există linie directă spre umanoizi. Am aflat asta ieri, cînd am sunat să întreb de ce nu îmi mai vin facturile acasă. Mi-am schimbat domiciulul de cîteva luni şi încă nu am primit nici o factură Orange la noua locaţie.

Sun aşadar la 411. Mă întîmpină robotul, mă plimbă prin tot felul de informaţii inutile, dar nicicum nu mă lăsa să intru în legătură cu operatorul uman. Îmi dă însă un preţios indiciu: „Dacă vreţi să intraţi în legătură cu unul dintre operatorii noştri, puteţi suna la 401, apel taxabil.” Ok, îmi zic, mai bine sun direct la 401, n-are sens să stau zece minute pe 411 pînă să dau de un operator. Mi-am zis că e mai operativ aşa. Am aflat însă că e şi mult mai costisitor: dacă pe 411 totul e moca, pe 401 minutul de convorbire e 0,55 euro pe minut (cam cît cred că e acum minutul pentru numerele cu 89 în faţă).

În plus, n-am dat din prima peste operatorul uman, tot cu robotul mi-am început conversaţia (recunosc, încă nu ştiu dacă o să mă taxeze şi pentru cît m-am întreţinut cu robotul, asta o să aflu abia la următoarea factură). Şi tot efortul ăsta l-am făcut pentru că idioţii mi-au notat greşit adresa, au încurcat literele de la bloc: în loc de F7, ei au trecut S7.

O singură chestie mă bucură în toată povestea asta: dacă au ajuns să taxeze cu o sumă indecentă serviciul clienţi, înseamnă că au fost loviţi urît de criză. Mă rog, şi faptul că a luat Steaua bătaie de la Fenerbahce.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
5 noiembrie 2009 23:47
Citește mai mult despre: clienti oferta Orange servicii SMS

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult