Râsete zglobii s-au auzit astăzi în zona de nord a capitalei unde, pe fondulul unui blocaj rutier și a unei mici întârzieri la metrou, doi români și-au unit destinele prin această vindecătoare activitate. Făcut piftie într-un vagon de metrou, cu jumătate din membre amorțite, Marcel Zaharia din Berceni a râs cu poftă când a citit pe internet o glumă despre blocajul din traficul rutier.

blocat-metrou-trafic.jpg

„Ha ha ha, cum să fii atât de prost să mergi cu mașina la serviciu în Bucureștiul ăsta? Fără îndoială eu sunt cel inteligent”, a declarat Marcel fără să știe că doar câțiva metri deasupra lui, Virgil Albu, care stătea de 40 de minute în mașină râdea la fel de entuziasmat când se gândea la omologul său.

„Ha ha ha, cum să fii atât de prost să mergi cu metroul la serviciu în Bucureștiul ăsta? Să te înghesui cu toți milogii și nespălații ăia sub-umani care nu-și permit mașină ca mine! Fără îndoială eu sunt cel inteligent”, a precizat Virgil Albu într-o alocuțiune susținută în mașina sa.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Eftimie | Wednesday, 24.05.2017 07:10 Social

National Cinematografic