OMS, ONU și NATO bat cu pumnul în masă: Fără Valentine`s Day anul acesta!

Mesaj comun din partea marilor organizații internaționale împotriva organizării Valentine`s Day în acest an. OMS, ONU și NATO atrag atenția că organizarea acestei sărbători reprezintă o inconștiență totală și un gest criminal. ”Riscăm milioane de victime!”, spune șeful ONU, Mitros Mitros Bali. Toate instituțiile planetei vor un lockdown planetar preventiv și total chiar înainte de Valentine`s.

Și agentul principal anti-Covid din România, Raed Arafat, trage un semnal de alarmă: ”În primul rând riscăm contagiunea prin aerosolii din flori și din felicitările care se oferă. Apoi, schimburile inevitabile de secreții salivare și nu numai. Ca să nu mai vorbesc de infectarea cu teddy-beari”, acuză Arafat.

”Covidul atât așteaptă!”, spune și directorul OMS, Derek Eatscum, care vrea armata pe străzi, închiderea tuturor florăriilor și percheziții corporale la toți suspecții. Acesta spune că nu e deloc o întâmplare că pandemia s-a declanșat anul trecut la două săptămâni de la Valentine`s Day. ”Dacă vezi un om pe stradă cu un rucsac, îl oprești, verifici dacă dacă are bomboane cu tulpini africane sau braziliene la el”, avertizează șeful OMS. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 februarie 2021 12:37
Citește mai mult despre: NATO ONU Valentine's Day

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult