Omul care nu s-a masturbat niciodată stă singur în Rai de aproape 900 de ani

Are raiul numai pentru el! Aldous Peregrin, un om care nu s-a masturbat niciodată în viața lui, deși a trăit una lungă, până la 87 de ani, stă singur în Rai de mai bine de 900 de ani. Acesta spune că apreciază liniștea, dar ar mai dori să discute și cu oamenii, că cu sfinții a cam terminat subiectele de discuție.

„Aici în Rai este frumos și bine, cum să vă zic, temperatură constantă tot timpul anului, cascade superbe cum doar la Bigăr mai vezi și mâncare excelentă cu o servire ireproșabilă. Dar că nu prea am cu cine schimba o vorbă, om zic. Toți ceilalți sunt copii de un an sau doi, care abia știu să zică «Gaga» și «Dada» iar în rest numai sfinți. Am discutat teologie creștină de am căpiat”, povestește Aldous.

Pe de altă parte acesta spune că nu-i pare rău că nu s-a masturbat, că are impresia că gestul ar putea deveni un obicei. „Am văzut cum e cu țigările, ai fumat una, într-o săptămână umbli cu pachetul la tine. Așa pare și cu masturbarea, și trebuie să fie neplăcut să te tot ceri afară din spații închise ca să te duci să masturbezi una”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

25 februarie 2021 08:44
Citește mai mult despre: masturbare rai

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult