Omul cu o mie de fețe! Viorica Dăncilă este de fapt actorul Sacha Baron Cohen

După ce a interpretat un rapper nu prea deștept, un reporter kazah nu prea deștept, un creator de modă nu prea deștept sau un dictator nu prea deștept, actorul britanic Sacha Baron Cohen continuă cu farsele și dezvăluie că în ultimul an de zile a interpretat un premier al unei țări estice nu prea deștept.

„Nu mai mergea să interpretez tot roluri de bărbați, că începea să mă miroasă lumea. Așa că am inventat acest personaj, un premier din Rumenia, o țară din estul super-sărac al Europei, unde încă mai sunt oameni în comuna primitivă. Nici n-a fost greu, după ce am făcut foarte mult pe prostul oamenii m-au acceptat imediat ca fiind unul de-al lor! Rețeta a afost aceeași, puțin antisemitism, ceva ură față de străini, gafe peste gafe etc. Am vrut să-i trolez un pic, și pe ei, și pe cei din Uniunea Europeană, adunătura aia inutilă de birocrați. Nu credeam că o să țină atât de mult gluma asta”, a mărturist actorul în emisiunea Jimmy Kimmel Live.

Acesta spune că se aștepta ca măcar din partea oficialilor Uniunii Europene din care, sanchi, face parte și România, să existe o reacție, ceva, dar nimic. „S-au comportat ca și cum ar fi normal ca premierul unei țări din estul Europei să fie atât de bătut în cap. Am făcut cele mai penibile gafe și nimeni n-a mișcat un deget, nimic. Sunt primit în continuare la recepții oficiale, sunt invitat la discuții la comisie, lumea vorbește cu mine ca și cum aș fi un adult responsabil. E incredibil cât de fraieri sunt ăștia”, spune Cohen.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

25 ianuarie 2019 09:46
Citește mai mult despre: Dancila Sacha Baron Cohen

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult