Un nou record de Guiness Book în România! Un cetățean a înghițit în ultimele 3 zile un porc de 90 kg și acum așteaptă liniștit ca digestia să-l transforme în dioxid de carbon, apă și energie. Românul stă încovrigat pe canapea, se uită la Netflix şi aşteaptă ca organismul să proceseze cele 50.000 de calorii înghiţite.omul_piton_porc.jpg

Soția confirmă, mândră că un nou record a fost doborât chiar la ei acasă: ”Se vede cu ochiul liber cum îi cresc straturile de slănină și gușa. Cred că până la primăvară o să fie de nerecunoscut, o să trebuiască să-și schimbe buletinul. Există însă și o umbră de regret, pentru că administratorul le-a trecut porcul din burtă la întreținere pe luna decembrie.

Singura nemulțumită este soacra, care spune că pitonul s-a încolăcit în jurul telecomenzii și nu e chip să i-o smulgă din mâini: ”La fiecare respirație se încolăcește și mai tare!”. Aceasta plănuiește să-i mai dea bărbatului o oală de jumări, ca să-i bage creierul direct în transă gastro-neuronală, moment în care se poate face orice cu el.

Scris de Ionut | Friday, 28.12.2018 11:20 Social

National Cinematografic