Omul-piton! De Crăciun, un român a înghiţit un porc şi îl va mistui până la Paşte

Un nou record de Guiness Book în România! Un cetățean a înghițit în ultimele 3 zile un porc de 90 kg și acum așteaptă liniștit ca digestia să-l transforme în dioxid de carbon, apă și energie. Românul stă încovrigat pe canapea, se uită la Netflix şi aşteaptă ca organismul să proceseze cele 50.000 de calorii înghiţite.

Soția confirmă, mândră că un nou record a fost doborât chiar la ei acasă: ”Se vede cu ochiul liber cum îi cresc straturile de slănină și gușa. Cred că până la primăvară o să fie de nerecunoscut, o să trebuiască să-și schimbe buletinul. Există însă și o umbră de regret, pentru că administratorul le-a trecut porcul din burtă la întreținere pe luna decembrie.

Singura nemulțumită este soacra, care spune că pitonul s-a încolăcit în jurul telecomenzii și nu e chip să i-o smulgă din mâini: ”La fiecare respirație se încolăcește și mai tare!”. Aceasta plănuiește să-i mai dea bărbatului o oală de jumări, ca să-i bage creierul direct în transă gastro-neuronală, moment în care se poate face orice cu el.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
28 decembrie 2018 11:20
Citește mai mult despre: mancare piton porc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult