OPC a retras de la vânzare un lot de crenvurşti contaminaţi cu carne

Alertă în București, după ce agenții OPC care verificau o carmangerie au descoperit un lot de crenvurști care conțineau carne, și nu amidon, celuloză, slănină, mațe și copite, cum e normal. Scârbiți de cele găsite în magazin, agenții OPC au incendiat crenvurștii cu carne și au avertizat comercianții că nu vor permite asemenea derapaje.

Au fost amendați și clienții care cumpăraseră respectivii crenvurși, pentru complicitate la falsificarea de alimente. Se zvonește că crenvurștii conțineau doar carne, știre care le-a produs o stare de leșin comercianților cinstiți, care vând crenvurști cu rumeguș, apă și coloranți industriali.

”Îmi vine să vomit când mă gândesc că am mâncat crenvurști de la ei. Ce urmează? Bere fără porumb? Mi-e scârbă. O să mănânc o săptămână doar crenvurști din ăștia sănătoși, cu bitum expandat, ca să mă detoxific de ăia cu carne”, a spus un client indignat.

Activitatea carmangeriei a fost suspendată 3 luni pentru practicarea prețurilor de dumping, întrucât vindeau crenvurștii cu carne la același preț cu crenvurștii clasici, totul ca să inducă în eroare cetățenii creduli și să-ți crească cota de piață.

Scris de Ionut
17 ianuarie 2022 11:30
Citește mai mult despre: carne crenvurști

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult