Operaţie de schimbare de sex eşuată: o americancă de culoare s-a ales cu un penis alb

Scandal imens în SUA! Un doctor a efectuat o operaţie de schimbare de sex unei femei de culoare însă, din neatenţie, i-a pus acesteia un penis alb. Proaspătul bărbat se plânge acum că are mult de suferit de pe urma acestei situaţii.

„Din cauza acestui doctor am trăit deja mai multe umilinţe. De exemplu, am fost surprins de fiul meu la duş şi, deşi acesta are doar 7 ani, efectiv a izbucnit în râs, după care m-a luat la mişto că el are penisul mai mare decât mine”, spune victima.

„Cele mai multe femei fug când mă văd dezbrăcat. Le înţeleg pe undeva, pentru că încă n-am uitat cum e să fii femeie. Ai nişte aşteptări de la un bărbat de culoare şi, dacă acestea nu se confirmă, tendinţa e să fugi”, spune cu amărăciune bărbatul.

Pentru că o nouă operaţie prin care să i se schimbe actualul penis cu unul de culoare este riscantă, bărbatul se gândeşte foarte serios să apeleze la operaţii de depigmentare, după modelul Michael Jackson. „Dacă culoarea pielii mele ar fi albă, problema dimensiunii penisului meu s-ar rezolva de la sine”, crede americanul.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
8 iulie 2010 11:00
Citește mai mult despre: ciomu operatie schimbare de sex

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult